Românul care a primit bani frumoşi de la Netflix. Filmul lui are mare succes: „Ne-am bucurat tare”

Văru Săndel este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de comedie din România. Pe numele său real, Sandu Pop, artistul s-a concentrat mai mult pe producție de filme, în ultimii ani, rărindu-și spectacolele. Câți bani a primit de la Netflix pentru pelicula sa.

 

Cu ce film a dat Văru’ Săndel lovitura pe Netflix

Văru’ Săndel nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind unul dintre cei mai faimoși și apreciați actori de comedie de la noi din țară. În ultimii ani, Sandu Pop a renunțat la spectacolele pe care le realiza prin țară, televizate pe Etn0 TV și s-a concentrat pe o mare pasiune ce a devenit meserie, producție de filme. Alături de Alin Panc, vedeta a reușit să producă, până acum, patru pelicule ce au înregistrat un mare succes pe platformele de streaming, iar una dintre ele ar fi dat lovitura pe Netflix.

 

Este vorba despre filmul Zorrilo, o comedie istorică, cu daci și romani, care i-ar fi îmbogățit actorului conturile bancare, a dezvăluit Văru’ Săndel într-un interviu acordat în exlusivitate celor de la Revista EGO.

„Cu Zorrilo, el (n.r. Alin Panc) a venit și a zis să facem o comedie cu dacii și romanii. Din momentul acela, agreată de toată lumea s-a dat la scenariu, a ajuns la George Lungoci care s-a apucat de scris și ne-am bucurat de ea.

Ne-am bucurat foarte tare pentru că a fost cel mai scump film pe care l-am vândut la Netflix. Dintre toate ale noastre. A fost un al treilea pas pentru că plecam de la o sumă mică, ne bucuram că o platformă de genul cumpără.

După care am venit cu „Pup-o, mă 2” cu altă sumă, după care a venit „Zorrilo” cu altă sumă. Avem „Pup-o, mă 3” pe țeavă, avem serialul care, după ce se epuizează la Prima Tv, va ajunge și pe o platformă, ori Amazon, ori Netflix, asta este 100 %.

Deci ne bucurăm de succes din punctul ăsta de vedere”, a povestit producătorul de film Sandu Pop, în exclusivitate pentru ego.ro.

 

„Vrem să facem lumea să râdă”

Până acum, producătorul de film Sandu Pop și Alin Panc au realizat patru pelicule din propriul buget sau cu ajutorul partenerilor. În ceea ce privește proiectele sale de viitor, fiind veșnic îndrăgostit de comedie, actorul susține că face tot posibilul pentru a-i face pe oameni să râdă.

„Deocamdată, ceea ce vrem este să ne dezvoltăm. Ușor, ușor, pas cu pas, fără să ardem etape. Dacă lucrurile vor deveni atât de bune pentru noi încât să se facă o super industrie din ceea ce știm să facem, cred că va fi bine.

Dar la un moment dat cred că ne vom opri pentru că nouă ne place așa cum suntem acum. Ce vreau eu, în comparație cu Alin, care vrea cu totul altceva, vreau să facem lumea să râdă.

Alin vrea să facem producții de film indiferent de care. Eu vreau doar comedii, dar Alin zice că putem să trecem și în cealaltă direcție. Vom vedea. Deocamdată ne ocupăm de asta. Vrem să facem lumea să râdă.”, a completat vedeta pentru sursa citată.

Sursa: PlayTech