Alin Panc, autorul seriei TV Pup-o, mă!, vine cu un nou film, „Dragoste pe muchie de cuţit”.

Autorii trilogiei Pup-o, mă!, care a inspirat şi un serial difuzat de Prima TV, Alin Panc şi Alexandru Pop alias Văru Săndel, adică PAPA Pictures, anunţă o nouă producţie, filmul „Dragoste pe muchie de cuţit”„E Romeo şi Julieta în bucătărie. Spunem povestea unei reţete de mămăligă vechi de 1.000 de ani”, mărturiseşte Alin Panc, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Alin Panc a oferit un interviu pentru podcastul #FaceOFF, care poate fi urmărit pe canalul de YouTube Paginademedia, şi a oferit mai multe detalii despre noul film şi din culise realizării sale.

„Dragoste pe muchie de cuţit” va putea fi urmărit în cinematografele din toată ţara din 29 septembrie.

Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alexandru Pop, Alin Panc, Mirela Zeţa, Cosmin Șofron, Gabriela Popescu, Natalia Mateuț, Sînziana Sooper, Chef Samuel.

Regia este semnată de Germain Kanda.

Filmul „Dragoste pe muchie de cuțit” este produs de PAPA Pictures și co-producătorii DeMoga Music și Vent D’Est, după scenariul de Salex Iatma și Alex Panc și distribuit de PAPA Pictures.

Comunicarea este realizată de agenția Magic Maker PR and Communication, parte a grupului UNTOLD.

 

Interviul poate fi urmărit integral mai jos. Iată pe scurt doar câteva dintre declaraţii:

Alin Panc: „S-a gătit multă mămăligă pentru acest film şi am avut foarte mulţi bucătari. Ca sparţii am mâncat. Ne-am îngrăşat câte 10-15 kilograme”

Alin Panc: „În fiecare zi a fost cea mai grea zi de filmare. E ultimul film pe care îl mai fac în 15 zile”

Alin Panc: „Actorii au costat mult, dar merită!”

Alin Panc: „Ne-am chinuit, ne-am supărat. Am fost cu biciul pe ei. Nu e uşor să faci un film în 15 zile”

În acelaşi interviu, Alin Panc a rememorat şi câteva amintiri de la alte filmări şi din biografia sa.

Alin Panc: „Demi Moore a vorbit cu mine cu atâta nonşalanţă…”

Alin Panc: „Eu dacă ştiam bine engleză eram departe plecat. Am avut şanse mari în America”

Alin Panc: „Am vrut să creez business, să fac bani cu filmele. Filmul adevărat e la cinema”

 

VIDEO. Filmul marchează o serie de premiere. Marius Moga este coproducător şi a compus coloana sonoră

„Este primul film românesc ce combină romantismul cu o temă culinară. Dragostea gustului de altădată se împletește cu dragostea din copilărie, un strop de umor și un deznodământ cu totul neașteptat”, spun producătorii.

Marius Moga, prin intermediul casei de producție DeMoga Music, este pentru prima dată co-producător într-un lungmetraj. Marius Moga a lucrat îndeaproape cu echipa peliculei și a creat împreună cu aceştia muzica ce susține emoția și suspansul scenelor.

Regizorul filmului este Germain Kanda, care face trecerea de la producții de publicitate la cinematografie și realizează astfel primul său lungmetraj.

 

Povestea filmului „Dragoste pe muchie de cuţit”

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor lor, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlneşte pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

Alin Panc: „Am crezut în damblaua mea 30 şi ceva de ani până să fac un film”

 

Sursa: Pagina de media